persfoto-spijt-liggend
Foto: Boy Hazes

Spijt de musical komt terug in het theater. Afgelopen seizoen is de musical goed ontvangen door het publiek, dat was genoeg reden voor producent Homemade Productions om een reprise in te plannen. 

Een verfrissing aan de productie is dat er een kleine wijziging in de cast heeft plaats gevonden. Nieuw zijn Vera de Koster en Ellis Broeksteeg, verder zijn Marco
Hoving, Rose-Anne van Elswijk, Daan Smits, Mike Levens en Bjorn Wilbers te zien in de musical.

spijtvisual

Het verhaal

‘Spijt’ gaat over Jochem, die dagelijks wordt gepest en getreiterd. Er zijn weinig klasgenoten die hem helpen. David zou wel willen, maar die is ook heel druk met zijn band en z’n verliefdheid op Vera. Op het grote schoolfeest gaat het mis. Jochem
wordt dronken gevoerd, David denkt dat Vera met een ander zoent en is woedend. Als Jochem hem om hulp vraagt, is hij zo kwaad dat hij wegloopt. Die nacht lijkt Jochem van huis weggelopen. David en Vera gaan op zoek en vinden zijn tas bij een meer in de buurt.

‘Spijt’ is één roman uit de jongerenreeks van Carry Slee. Dick van den Heuvel schreef het script van de film en tekent voor de musical voor het scenario en de regie. Afgelopen jaar won de musical ‘De Young Positive Media Award 2016’ en de ‘Musicalworld Award voor Beste Jeugdvoorstelling’.

‘Spijt’, is vanaf 1 oktober t/m 6 november 2016 door het hele land te zien. Voor meer informatie en de complete speellijst: http://www.spijtmusical.nl.

 

Advertenties